Loïs Blogt

Pagina's

lang leve de zomer swap!

06-07-2016

Hey allemaal! Misschien wisten jullie het al via Instagram, maar ik deed mee aan de lang leve de zomer swap! Deze swap is georganiseerd door 2 van mijn favoriete bloggers: Szaar en Studio Babsie. Superleuk natuurlijk, en ik laat jullie graag zien wat ik verstuurde en kreeg. Kijk je mee?Wat kreeg ik?
Eigenlijk had ik het pakketje gisteren al moeten binnenkomen, maar op een of andere manier is dat niet gelukt :-( Maar nu was ik vandaag wel extra blij toen de deurbel ging en de postbode daar stond!

Dit waren de cadeautjes toen ze nog ingepakt waren. Lastig hoor, om allemaal foto's te maken terwijl je handen jeuken om het open te maken! Maar ingepakt zag alles er ook supermooi uit! Mijn swapmaatje was trouwens Femke.

Deze slinger heeft ze zelf gemaakt, hoe leuk! Die ga ik zeker ophangen.

Rietjes zijn altijd handig ;-)Dit is gewoon te leuk: confetti zaadjes!Tea time! De mokken heeft Femke zelf versierd.

Om ijsjes te maken ;-)

Er zat ook een superlief kaartje bij!


Een ijsjesboek! Ook zelfgemaakt volgens mij. Komt goed van pas bij de ijsjesmakers :-)

En dan nog een overzichtsfoto. Lieve Femke, heel erg bedankt voor je leuke swap! ♥

Wat stuurde ik?
Mijn swapmaatje waar ik iets voor moest maken was Elise, die ook een leuk youtube kanaal heeft! Neem daar ook zeker even een kijkje. Doordat Elise een hele duidelijke smaak heeft en ook leuke foto's op haar IG was het een stuk makkelijker om een pakketje voor haar samen te stellen.

Op deze foto zijn de cadeautjes nog niet ingepakt. Als je benieuwd bent waar iets van is moet je dat even vragen in de reacties ;-) Het schriftje en telefoonhoesje zijn allebei zelfgemaakt. Ik had ook zo'n papieren bol gekocht maar die paste niet op de foto ;-)
Alle cadeautjes ingepakt! Het pakpapier met de stipjes is van Dille en Kamille en die met het kartonkleurtje is van de Hema. De stickers en tekeningen zijn zelfgemaakt.

Dit kaartje maakte ik ook zelf. 

Deze kaart kan ze zelf versturen, want er staat niks op ;-)

Een overzicht van de cadeautjes! Dit zijn ze trouwens niet allemaal, sommige pasten niet op de foto.

Dag swap, goeie reis! 

-------

Dat waren de dingen die ik verstuurd en gekregen heb. Ik vond het heel leuk om te doen! Hebben jullie ook wel eens meegedaan aan een swap?

X Loïs

6 opmerkingen:

 1. Super leuk allemaal! Was ook heel leuk om voor jou iets te maken! (Het ijsjes recepten boekje is inderdaad zelf gemaakt). Hoop dat je er veel plezier van hebt! 🤗

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt leuk gedaan dat boekje! Ben zeker blij met alles :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke swap heb je gekregen maar ook opgestuurd! En favoriete blogger?! Altijd leuk om te horen, zie ik als een groot compliment! *bloos emoticon* ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah, wat een leuke, zomerse spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he! Het was ook niet voor niets een zomer swap ;-)

   Verwijderen